| Потужність (Вт) |
1000 |
| Кількість приводів |
3 |
| 6 режимів швидкостей (52, 87, 112, 122, 136 та 172 об/хв) |
+ |
| Режим міксера, режим приготування смузі |
+ |
| Ручка регулювання швидкості |
+ |
| Тепловий запобіжник від перегрівання |
+ |
| Чаша з нержавіючої сталі з мірною шкалою |
4,5 л |
| Можливість приготування до 2,2 кг тесту |
+ |
| 6 змінних насадок: |
| замісний гак (для крутого тіста з дріжджами) |
+ |
| А-подібний вінчик (для вершків та легкого тіста без дріжджів) |
+ |
| кулястий вінчик (для збитих вершків, яєчних білків, т. п.) |
+ |
| спеціальна гнучка А-подібна насадка-вінчик для замісу м'якого тіста |
+ |
| блендер |
1,5 л |
| Знімний ножовий блок з різальними лезами з титановим покриттям |
+ |
| М'ясорубка з решітками для великого, середнього та дрібного помелу |
+ |
| Насадка для ковбаси, насадка кеббе |
+ |
| Насадка для приготування різних видів макаронів |
+ |
| Форма для печива |
+ |
| Штикова система установки насадок для швидкого збирання та зміни |
+ |
| Планетарна система замісу, змішування та збивання: насадки одночасно обертаються навколо своєї осі, а також осі редуктора |
+ |
| Спеціальна муфта на насадках для захисту редуктора від забруднення під час роботи |
+ |
| Спеціальна форма та конструкція збивалки гарантує пухнасту піну яєчних білків та ідеально збиті вершки (збільшення обсягу яєчного білка до 500% та вершків до 200%). |
+ |
| Відкидний важіль для більш простого поводження та зміни насадок |
+ |
| Світлодіодне освітлення чаші для змішування |
+ |
| Рівень шуму (дБ) |
92 |
| Колір |
білий |