| Потужність (Вт) |
1000 |
| Кількість приводів |
4 |
| 8 режимів швидкостей із плавним пуском |
+ |
| Імпульсний режим |
+ |
| Ручка регулювання швидкості |
+ |
| Тепловий запобіжник від перегрівання |
+ |
| Чаша з нержавіючої сталі з мірною шкалою |
4,5 л |
| Можливість приготування до 2,2 кг тесту |
+ |
| Змінні насадки: |
| замісний гак (для крутого тіста з дріжджами) |
+ |
| А-подібний віночок (для вершків та легкого тіста без дріжджів) |
+ |
| кулястий віночок (для збитих вершків, яєчних білків, т. п.) |
+ |
| спеціальна гнучка А-подібна насадка-віночок для замісу м'якого тіста |
+ |
| Блендер |
1,25 л |
| Ножовий блок із різальними лезами з титановим покриттям |
+ |
| Блендер для смузі |
+ |
| 2 пляшки для смузі по 0,6 л з кришками, 2 ємності для приготування льоду для охолодження смузі |
+ |
| Кухонний комбайн з 4 насадками (велика, середня, дрібна терки, для шаткуванняі) та подрібнювачем |
1,25 л |
| М'ясорубка з 2 ґратами (велика, середня) |
+ |
| 2 насадки для ковбаси, насадка кеббе |
+ |
| Штикова система установки насадок для швидкого збирання та зміни |
+ |
| Планетарна система замісу, змішування та збивання: насадки одночасно обертаються навколо своєї осі, а також осі редуктора |
+ |
| Спеціальна муфта на насадках для захисту редуктора від забруднення під час роботи |
+ |
| Спеціальна форма та конструкція збивалки гарантує пухнасту піну яєчних білків та ідеально збиті вершки (збільшення обсягу яєчного білка до 500% та вершків до 200%). |
+ |
| Відкидний важіль для більш простого поводження та зміни насадок |
+ |
| Світлодіодне освітлення чаші для змішування |
+ |
| Рівень шуму (дБ) |
85 |
| Колір |
шампань |